.

Διαφήμιση

 

 

User login

Πλήρωσε 3,3 εκατ. ευρώ ο Παπασταύρου για να γλιτώσει τη δίωξη

Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με λογαριασμό 5,4 εκ. δολάρια, κατέβαλε τελικά το πρόστιμο που του είχε καταλογιστεί από τις φορολογικές αρχές ύψους 3,3 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή.

Ο Σταύρος Παπασταύρουέχει υποστηρίξει πως η στοχοποίησή του είναι άδικη και έκανε λόγο για «σκευωρία», ενώ οΑντώνης Σαμαράς, καλύπτοντας τον σύμβουλό του που εμπλεκόταν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είχε δηλώσει «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου».

Ο Σταύρος Παπασταύρου πλήρωσε το πρόστιμο προκειμένου να μην του ασκηθεί δίωξη για κακούργημα σχετικά με τα 5,4 εκ. δολάρια που αποκαλύφθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του, προχώρησε σήμερα στην καταβολή του προστίμου το οποίου του καταλογίστηκε μετά τον έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ.

Η καταβολή του ποσού, όπως ισχυρίζεται ο Σταύρους Παπασταύρου, έγινε μέσω δανεισμού από τον «φίλο» του, επιχειρηματία, Σάμπι Μιονί, ο οποίος, σύμφωνα με τον Παπασταύρου, «είναι και ο πραγματικός δικαιούχος του επίμαχου λογαριασμού στην ελβετική τράπεζα HSBC».

Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με την δήλωση του,προτίθεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήριααπό τα οποία ευελπιστεί να δικαιωθεί.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει: 

«Προχώρησα σήμερα, για λόγους συμμόρφωσης στις διατάξεις που προβλέπουν την καταβολή ταμειακά βεβαιωμένων ποσών, στην εξόφληση των προστίμων που μου καταλογίσθηκαν άδικα για τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν ήμουν δικαιούχος. Με βάση ένα κατασκευασμένο "στοιχείο", αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης, επιχειρήθηκε η προσωπική και επαγγελματική μου διαπόμπευση. Η καταβολή έγινε μέσω δανείου που αναγκάστηκα να πάρω από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού καθώς προσωπικά ουδέποτε απέκτησα ούτε και διαθέτω τέτοιο ποσό.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχομαι τον υπό κρίση καταλογισμό. Προχωρώ στην άσκηση όλων των προβλεπομένων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών, προκειμένου να διαγνωστεί από τις δικαστικές αρχές η σε βάρος μου αδικία και να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής, της επώδυνης για εμένα, διαδικασίας θα δικαιωθώ».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση