.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ιωάννης Παππάς: «Τα 50 ένσημα ελάχιστο όριο για το επίδομα ανεργίας»

Έπειτα από διαδοχικές συσκέψεις, που είχε πραγματοποιήσει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, τον περασμένο Ιούνιο, με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και την Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, είχε συναντηθεί με τον Υπουργό Εργασίας, κύριο Κωστή Χατζηδάκη, για να του προωθήσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Δωδεκάνησα.

Μια από τις προτάσεις που είχε θέσει ο κ. Παππάς στον Υπουργό, αφορούσε το ελάχιστο όριο των ενσήμων για το επίδομα ανεργίας, για την φετινή χρονιά, για το οποίο είχε ζητήσει από τον Υπουργό να μεριμνήσει, ώστε να είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

Ο Υπουργός Εργασίας, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες των εργαζομένων και αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες που έχει προξενήσει ο κορονοϊός στην αγορά, σήμερα θα καταθέσει τροπολογία, στην οποία θα ορίζεται ως ελάχιστο όριο για τη λήψη επιδόματος ανεργίας τα 50 ένσημα.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση