.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΓΙΑ 4Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «Silk Oil»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες!

Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

«Silk Oil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές.

ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΡΟΔΟ

H Εταιρεία «Silk Oil» ιδρύθηκε στη Ρόδο το 1988 από μετόχους που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία πετρελαιοειδών από το 1958 με γνώσεις και εμπειρία.

Με γνώμονα την ποιότητα, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία.

Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγρών καυσίμων στην Κρήτη και τη Σάμο. Με έδρα τη Ρόδο και τέσσερα υποκαταστήματα στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Σάμο, μέσω των οποίων προμηθεύει με υγρά καύσιμα και υγραέριο όλη την ελληνική Επικράτεια. 

Συνολικά 400 πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης  σε όλη την Ελλάδα φέρουν το σήμα της «Silk Oil».

“Silk Oil”

TMHMA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση