Διαφήμιση

 

 

 

User login

Πολιτική

Συζήτηση στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας Καρπάθου

Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού για τις ελλείψεις γιατρών στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου. Την ερώτηση προσήλθε να απαντήσει ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόνισε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργεί η έλλειψη καρδιολόγου και χειρουργού στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού και ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη στελέχωση των νησιωτικών μονάδων υγείας.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

Ηταν μεσημέρι της 3ης Σεπτέμβρη του 1974 όταν, σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε μια ιστορική συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο King Palace στο Σύνταγμα, ο Ανδρέας Παπανδρέου διάβαζε, όρθιος και φορώντας λευκό πουκάμισο, την «Ιδρυτική Διακήρυξη Βασικών Αρχών και Στόχων».

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος στις επαφές Γεωργιάδη & Χαρακόπουλου Περιοδεία στελεχών κατόπιν πρωτοβουλίας της ΝΟ.Δ.Ε.

Με το διοικητή πύραρχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ηλία Τσαπούρα και το προσωπικό της Υπηρεσίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Δρ. Στέφανος Δράκος, με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμοδίου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμου Χαρακόπουλου, στη Ρόδο.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος στις επαφές Γεωργιάδη & Χαρακόπουλου Περιοδεία στελεχών κατόπιν πρωτοβουλίας της ΝΟ.Δ.Ε.

Με το διοικητή πύραρχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ηλία Τσαπούρα και το προσωπικό της Υπηρεσίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Δρ. Στέφανος Δράκος, με αφορμή την επίσκεψη του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμοδίου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμου Χαρακόπουλου, στη Ρόδο.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Τα παιδιά που έμαθαν σε ποια σχολή μπήκαν την περασμένη Πέμπτη γεννήθηκαν στο γύρισμα του 21ου αιώνα. Θα αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο το 2021.

Προγραμματική Σύμβαση ΓΓΑιΝΠ και Δήμο Αγαθονησίου για υλοποίηση υποδομής

Συνεχίζονται να υπογράφονται οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και των μικρών νησιωτικών ΟΤΑ, με σκοπό την υποβοήθησή τους για την υλοποίηση βασικών έργων υποδομής.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο, και για διμερείς επαφές και για το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αποδήμων Κυπρίων.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Επίτροπος της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για Ανθρωπιστικά θέματα και θέματα Αποδήμων κ. Φώτης Φωτίου και ο επιτετραμμένος της Ελλάδας στη Λευκωσία κ. Χρήστος Καποδίστριας.

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την υποστελέχωση της Τουριστικής Αστυνομίας σε Ρόδο και Κω»

Καμία πρόθεση δεν υπάρχει από την πλευρά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση του προσωπικού της Τουριστικής Αστυνομίας στη Ρόδο και στην Κω, όπως διαφαίνεται από την απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Τόσκας, στον Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα.

Το ζήτημα είχε αναδείξει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Κόνσολας, αποκαλύπτοντας ότι οι υπηρεσίες της Τουριστικής Αστυνομίας σε Ρόδο και Κω είναι υποστελεχωμένες σε απόλυτο βαθμό.

Παρέμβαση του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα

«Λεφτά για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου υπάρχουν. Αρκεί το Κράτος να επιστρέψει ένα μέρος από τα εκατομμύρια που εισπράττει από τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία της Ρόδου»

Παρέμβαση του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα

Με διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου βρίσκεται αντιμέτωπη με τη φθορά του χρόνου.

«ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ

«Θεωρώ πολύ σημαντική την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος να συνδέσει τις Οργανώσεις των Αποδήμων των νησιών του Ιονίου Πελάγους σε μία Παγκόσμια Ομοσπονδία των Αποδήμων τους.

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να υπάρξουν αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων ξεναγήσεων»

Ερώτηση σε τρεις Υπουργούς κατέθεσε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου για την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων ξεναγήσεων.

Δημήτρης Γάκης στην ΕΡΑ Ρόδου: «Η ανταπόκριση της κυβέρνησης στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΡ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία»

Την ικανοποίησή του για την επιτυχή έκβαση της αποκατάστασης των απολυμένων των ΔΕΥΑ Ιαλυσού και Αρχαγγέλου, εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Ρόδου την Παρασκευή 28 Ιουλίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης. Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας πολυετούς προσπάθειας, μιας «δουλειάς μυρμηγκιού», όπως χαρακτηριστικά είπε, που κατόρθωσε να υπερβεί πολιτικές διαφορές και να γεφυρώσει πολιτικές αντιθέσεις για να επιτευχθεί ένας δίκαιος σκοπός.

Τα σχέδια της δεύτερης κυβερνητικής διετίας

Η πρώτη έξοδος στις αγορές έγινε και κρίνεται ικανοποιητική, το ορόσημο και η νέα αφετηρία ετέθησαν, και η κυβέρνηση μπαίνει στην δεύτερη διετία της θητείας της με έναν στρατηγικό σχέδιο τριών αξόνων.

Το πλάνο του 12μήνου και το αίτημα για «αριστερό ανασχηματισμό» Το πλάνο του 12μήνου και το αίτημα για «αριστερό ανασχηματισμό»

ανάδειξη του θετικού έργου της τελευταίας διετίας, η εστίαση στην κοινωνία και την καθημερινότητα και, βεβαίως, το μείζον στοίχημα της οριστικής εξόδου από τα Μνημόνια και της επιστροφής στις αγορές «χωρίς αστερίσκους» το καλοκαίρι του 2018 συγκροτούν το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Δημήτρης Γάκης: «Η Νησιωτική ανάπτυξη να γίνει υπόθεση όλων!»

Συνέντευξη του προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Link:

 http://www.amna.gr/home/article/171735/Dimitris-Gakis-I-nisiotiki-anaptuxi-na-ginei-upothesi-olon

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δύο χρόνια μετά η κυβέρνηση δεν έχει αξιολογήσει τις συνέπειες στον τουρισμό των νησιών από την καταστροφική πολιτική της στο μεταναστευτικό»

Στις επιπτώσεις στον τουρισμό των νησιών που η κυβέρνηση μετέτρεψε σε hot spot εγκλωβίζοντας εκεί παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες, αναφέρθηκε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Μυτιλήνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. απέστειλε στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη την Ειδική Έκθεση επί του απολογισμού οικονομικού έτους 2016 της ΕΝ.Π.Ε.

Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ./ E.P.P.) της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

«Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι αναπτύσσουν Εδαφικό Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών»

«Ν. Σαντορινιός από την Χίο: Πρόκληση για την Ευρωπαϊκή συνοχή η νησιωτικότητα»

Στη Χίο βρίσκεται σήμερα ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, συνοδεύοντας την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου στην επίσκεψή της σε νησιά της Ελλάδας.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία της κας. Κρέτσου στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, τα φυσικά σύνορα δηλαδή της Ε.Ε, όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Στο χειρουργείο ο Σταύρος Θεοδωράκης για αφαίρεση όγκου στον προστάτη

O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη το απόγευμα της Τρίτης σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Ποταμιού.  

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ - Πρέπει να στηρίξουμε την ανάπτυξη για να έχουμε σωστό κοινωνικό κράτος - Ομιλία στη Βουλή

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της Πρότασης Νόμου που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ "Εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα - ενίσχυση κοινωνικής προστασίας και ένταξης". 

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός εστίασε στους λόγους που το κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα συρρικνώνεται και τόνισε την ανάγκη για στήριξη της ανάπτυξης και φυγή από την αδράνεια ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά και το κοινωνικό κράτος. 

Από την Κυριακή στα πρίπτερα η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ του Ηλία Λιβάνη

Αγαπητοί μας φίλες και φίλοι,

Για εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Γιατί έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε σε όλους τη δημιουργία και την έκδοση της νέας εφημερίδας, της καινούριας κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, στην έντυπη δημοσιογραφία, στον γραπτό λόγο, στην εμφάνιση, στην επικαιρότητα, στην αποκάλυψη, στο ρεπορτάζ, στη βαθιά ανάλυση χωρίς φιοριτούρες. Αλλά, βεβαίως, και στον πολιτισμό, στα γράμματα, στις τέχνες.

Πιστεύω ότι επιχειρούμε επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία.

Οριακά ανεκτός συμβιβασμός για την Ελλάδα

Με πόκερ διαρροών και στοχευμένων προειδοποιήσεων κλιμακώνεται η παρασκηνιακή μάχη για το χρέος – μια μάχη που, στο πιθανότερο αυτή τη στιγμή σενάριο, δείχνει να οδηγείται σε έναν συμβιβασμό οριακά ανεκτό για την Αθήνα.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Editorial

Katerina Day Spa

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση