.

Διαφήμιση

 

 

User login

Πολιτική

Γ. Παππάς: Παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ΔΥΠΑ, για προώθηση απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, παρατείνεται για 6 μήνες το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της ΔΥΠΑ για την προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, συμπεριλαμβανόμενης και της κατάρτισης για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο. κ Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι ωφελούμενοι του προγράμματος εξυπηρετούν σημαντικές ανάγκες στις υπηρεσίες που απασχολούνται και ήταν επιτακτική ανάγκη η παράταση του προγράμματος».

Ομιλία στην τελετή λήξης στο Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δίκαιου

Να σας καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου στο νησί μας, τη Ρόδο μας. Ένα νησί που πέρασε και συνεχίζει να περνάει δύσκολες ώρες λόγω των πύρινων μετώπων.

Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση με στόχο την κατάσβεση των πύρινων μετώπων.

Γιάννης Παππάς: Δύναμή μου η αγάπη σας.

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, μετά την σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την προσωπική του επιτυχία που τον ανέδειξε σε πρώτο Βουλευτή Δωδεκανήσου.

Αφού ευχαρίστησε τους 18813 ψηφοφόρους του για την τιμή που του έκαναν να τον ψηφίσουν τόνισε πως:

“Δεν σταματάμε τώρα, έχουμε ακόμα μία μεγάλη εκλογική αναμέτρηση που πρέπει να μας βρει νικητές. Η Ελλάδα πρέπει να είναι ισχυρή και η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη".

https://youtu.be/QvdxVvDlaAY

Γιάννης Παππάς: συγκέντρωση δίχως προηγούμενο για τα δεδομένα της Ρόδου.

Γιάννης Παππάς:  συγκέντρωση δίχως προηγούμενο για τα δεδομένα της Ρόδου.
Συγκέντρωση δίχως προηγούμενο για τα δεδομένα του νησιού μας, ήταν αυτή της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας, του υποψηφίου βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Γιάννη Παππά.
Το θερινό κινηματοθέατρο γέμισε ασφυκτικά με φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του υποψηφίου βουλευτή, οι οποίοι δήλωσαν βροντερό παρών και καθαρή στήριξη στο πρόσωπο του.

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Εδώ  και  4 χρόνια, η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης  κατάφερε, με τις πληρωμένες λίστες  Πέτσα, να ποδηγετήσει την πλειοψηφία των ΜΜΕ, ούτως ώστε να μην φθάνει στους πολίτες η απαραίτητη ενημέρωση. Γνωρίζει καλά αυτό που είχε πει ο Τ. Τζέφερσον, «Σημαντικότερη προϋπόθεση του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η ενημέρωση. Αυτός που δεν γνωρίζει, δεν μπορεί, ούτε να αποφασίσει, ούτε να εκφράσει την άποψή του , οπότε αποκλείεται ουσιαστικά από τις διαδικασίες».

Ο Ελληνικός λαός όμως, παρ’ όλα αυτά, γνωρίζει τα πάντα,  διότι τα γεγονότα δεν κρύβονται.

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Γράφει ο Γιώργος Κασσάρας

Υποψ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Είναι ευρέως γνωστό το πρόβλημα με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δημόσιο, στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  

Καματερός Ηλίας: Η ΝΔ άνοιξε τον δρόμο στην UBER για να υποκλέψει τη δουλειά των ταξιτζήδων

Το 2018 με τον Ν. 4530, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε φραγμό στην ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών διαμεσολάβησης και ιδιαίτερα τηςUber που υπέκλεπτε το έργο των TAXI.

Θέσπισε κανόνες, και δημιούργησε πλατφόρμα για μητρώο με αριθμό και στοιχεία οχημάτων και οδηγών.

Τότε η Uber ανέστειλε την λειτουργία της στην Ελλάδα. Όμως η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πάγωσε τον νόμο κι έτσι από το 2020 άρχισε σιγά -  σιγά να απλώνεται σε διάφορα μέρη της χώρας μας ιδιαίτερα σε νησιά όπου υπάρχει μεγάλη τουριστική κίνηση και φυσικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δημήτρης Γάκης προς Υπουργείο Ναυτιλίας: Δώστε λύση χωρίς εγωισμό αλλά με ορθολογισμό.

ΟΙ χειρισμοί του Υπουργείου Ναυτιλίας στην κάλυψη της ενδοδωδεκανησιακής σύνδεσης στη Βόρεια Δωδεκάνησο αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ότι ήταν λανθασμένοι αφού νησιά μας έχουν μείνει χωρίς καράβι και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τη μεταξύ τους σύνδεση για μήνες.
Το Υπουργείο οφείλει άμεσα να αξιοποιήσει πλοία πιστοποιημένα, με πιστοποιητικό καταλληλότητας που είναι παροπλισμένα στο λιμάνι της Καλύμνου. 

Απάντηση του Γιάννη Παππά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου.

«Για ακόμη μια φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, ψεύδονται, ξεχνώντας πως οι πολίτες έχουν μνήμη και θυμούνται τα πεπραγμένα τους.

Αγαπητές κι αγαπητοί συντοπίτες, του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου, να είστε σίγουροι, πως οι Δωδεκανήσιοι δεν λησμόνησαν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων,  που κατέστησε τα νησιά μας αποθήκες ψυχών με εκατοντάδες χιλιάδες κατατρεγμένους ανθρώπους.

Ήξεις και αφίξεις, οι προεκλογικές εξαγγελίες με τη μορφή πολλαπλών, αλλά ανέφικτων υποσχέσεων, δια στόματος του κ. Τσίπρα και από το νησί της Κω.

Η εντύπωση που απέμεινε στο ακροατήριο, θύμισε έντονα το καταστροφικό «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» με όλα, όσα επακολούθησαν… 

Ο κ. Τσίπρας, έταξε προσλήψεις, χρήματα και μονιμοποιήσεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι, δεν θα είναι σε θέση να τα εφαρμόσει. Το ερώτημα είναι, γιατί όλα αυτά, δεν τα έκανε στην προηγούμενη θητεία του; Γιατί περιόρισε οικονομικά τους δημοσίους υπαλλήλους και γιατί διέλυσε τους ελεύθερους επαγγελματίες, με την υπερφορολόγηση που η κυβέρνησή του εφάρμοσε;

Στην Πάτμο η Βολονακη Κατερίνα

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονακη, κατά την παραμονή της στο νησί  της Πάτμου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σεραφείμ Μπλούκα, ο οποίος την ενημέρωσε εκτενώς για τα προβλήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας με τον Πειραιά. Τόσο ο αριθμός των δρομολογίων όσο και οι ώρες αναχώρησης είναι αποτρεπτικά για όποιον θέλει να επισκεφθεί το νησί από Παρασκευή έως Κυριακή.

Γιάννης Παππάς για προκήρυξη εκλογών: Στις 21/5 σας θέλω ξανά δίπλα μου. Δύναμή μου η αγάπη σας.

Με αφορμή την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ετοιμότητας στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Παππάς κάλεσε τις νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες να πορευθούν με ενότητα και δύναμη προς τη «μάχη» των εκλογών και να ξαναδώσουν στον Πρωθυπουργό ισχυρή λαϊκή εντολή για το σχηματισμό αυτοδύναμης Κυβέρνησης.

«Αδέσποτοι» ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στην Πολωνία – Δύο νεκροί ― Διαψεύδει η Μόσχα

Πληροφορίες ότι δύο ρουκέτες, πιθανώς ρωσικές, έχουν χτυπήσει πολωνικό έδαφος, πολύ κοντά στα σύνορα με την Λβιβ στη δυτική Ουκρανία - Το Πεντάγωνο δεν επιβεβαιώνει ότι ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στο έδαφος της Πολωνίας.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Ιωάννη Παππά για την λειτουργία της επιτροπής παραμεθορίου και την έκδοση golden visa.

O κ. Παππάς με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Μ. Βορίδη και Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ν. Μηταράκη, ζητάει να υπάρχει μεταβατική διάταξη για την έκδοση golden visa στις παραμεθόριες περιοχές, για τους επενδυτές-κατοίκους τρίτων χωρών, που έχουν υποβάλλει αίτηση ή θα υποβάλλουν αίτηση μέχρι το τέλος του έτους στην Επιτροπή άρσης απαγόρευσης δικαιοπραξιών Παραμεθορίου της Αποκεντρωμένης διοίκησης. (Επιτροπή αρ. 26 Ν.1892/1990)

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η ΓΣΕΕ  αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. 

Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα Βάρη, την ώρα που η κοινωνία μαστίζεται από την ακρίβεια, την ώρα που οι νέοι  αγωνιούν για μία θέση εργασίας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρα και απαιτητά.

Τα συνδικάτα  βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, απαιτώντας μεταξύ άλλων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία, δημόσια παιδεία, κοινωνική δικαιοσύνη. 

Ιωάννης Παππάς: πραγματοποίησε σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Σύσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Γιώργο Αλεξανδράκη.

Μίκα Ιατρίδη: «Ενισχύουμε με προσλήψεις ιατρών τις δομές υγείας των νησιών μας».

Την προκήρυξη «Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου Ε.Σ.Υ» ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Οι συνολικά 26 θέσεις αφορούν τα νοσοκομεία Ρόδου, Καρπάθου, Κω, Καλύμνου, Λέρου.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Ο τομέας της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση μας. Τόσο με τις συναντήσεις μου με τον Υπουργό κ. Πλεύρη όσο και την Αν. Υπουργό κα Γκάγκα, είχα επισημάνει την ανάγκη για την ενίσχυση των νοσοκομείων μας με ιατρικό προσωπικό.

«Ν. Σαντορινιός: Νέα Ερώτηση για το σήμα TurkAegean εφόσον το αρμόδιο Υπ. Ανάπτυξης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη ένστασης.

Αιτούμαστε την κατάθεση στη Βουλή όλης της αλληλογραφίας του Υπ. Εξωτερικών» 

Με νέα Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων (ΑΚΕ) προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Νεκτάριος Σαντορινιός, επανέρχονται -ζητώντας απαντήσεις και στοιχεία- στο ζήτημα του απαράδεκτου σήματος TurkAegean το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ενώ τα αρμόδια Υπουργεία σιωπούν ή αποσείουν τις ευθύνες.

Σημαντικές συναντήσεις του Γιάννη Χρυσουλάκη στη Βοστώνη με Ακαδημαϊκούς και διακεκριμένους Ομογενείς

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης επισκέφθηκε τη Βοστώνη (1-7 Ιουνίου 2022), όπου είχε σημαντικές συναντήσεις με φορείς από την ακαδημαϊκή κοινότητα σε ορισμένα από τα σημαντικότερα παγκοσμίως Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, εκπροσώπους από πολιτιστικά Ιδρύματα, διακεκριμένους ομογενείς Ακαδημαϊκούς, Έλληνες φοιτητές και εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας και ομογενειακών Οργανώσεων.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2022: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ

Η 1η Μάη  εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργίας των εργαζομένων.

Δυστυχώς και η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας σε δυσμενή θέση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια και έχει ήδη τεράστιο κόστος σε  ανθρώπινες ζωές. Το φάσμα συνέχισης μιας μακράς και βίαιης σύγκρουσης εν μέσω υψηλού πληθωρισμού, συμβάλλει στην αύξηση βασικών ειδών πρώτης ανάγκης και του ενεργειακού κόστους και στη χώρα μας.

Ο Ι. Παππάς, εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Αθήνας.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, στους εορτασμούς της 77ης επετείου απελευθέρωσης της Αθήνας από τα κατοχικά στρατεύματα.

Ο κ. Παππάς παρευρέθηκε στην έπαρση Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης καθώς και στην κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Ι. Χρυσουλάκη στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς EUROMED 2021 (30.9.2021)

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, συμμετείχε ως κεντρικός  ομιλητής, στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, κατά την έναρξη του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς – EUROMED 2021 (30.9-3.10.2021), το οποίο διοργανώθηκε από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας και της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Οι πολιτικές της Κυβέρνησης υποβαθμίζουν το Λιμάνι του Πειραιά και τις αναπτυξιακές του δυνατότητες

Σαντορινιός, από το βήμα της Βουλής σήμερα επιτέθηκε στις πολιτικές της Κυβέρνησης και κατέδειξε τα στοιχεία τα οποία οδηγούν σε απιστία προς τα συμφέροντα του Δημοσίου, στην υπόθεση της ΟΛΠ ΑΕ. Τόνισε ακόμη τα ψέματα της ΝΔ που αποδείχθηκαν μέσα από τη συζήτηση της Σύμβασης Τροποποίησης παραχώρησης των μετοχών του Λιμανιού του Πειραιά που έρχεται προς ψήφιση.

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Pages

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next › last »

Διαφήμιση