Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Συνάντηση μετά το Πάσχα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με τη διοίκηση της ΔΕΗ για τη στελέχωση του νέου εργοστασίου

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη συμβολή του Περιφερειάρχη, ενόψει της δοκιμαστικής λειτουργίας του εργοστασίου

ΜΕ εκπροσώπους του Σωματείου «Ζευς» των εργαζομένων στη ΔΕΗ, συναντήθηκε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης και από πλευράς του Σωματείου, ο Πρόεδρος, Μιχάλης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Στεργάκης και ο Ταμίας, Μανώλης Πελεκάνος, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββα Χατζησάββα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ενόψει της έναρξης δοκιμαστικής λειτουργίας του, που επίκειται εντός των επομένων εβδομάδων.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς την ΔΕΗ, ώστε η στελέχωση του νέου εργοστασίου να γίνει από προσωπικό προερχόμενο από τα γειτονικά χωριά της Νότιας Ρόδου, προκειμένου να τονωθεί η οικονομία της περιοχής και να σταματήσει η ερημοποίηση των χωριών αυτών.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ανταποκρινόμενος στο  αίτημα των εκπροσώπων των εργαζομένων, δήλωσε ότι το θέμα το έχει θέσει ήδη και εκείνος στην διοίκηση της ΔΕΗ και ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφέρειας με τα διοικητικά στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της στελέχωσης του νέου εργοστασίου.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση