.

Διαφήμιση

 

 

User login

«Πλήρης επιβεβαίωση της Ερώτησης που είχε καταθέσει ο Μάνος Κόνσολας για τη στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο»

Η απάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας για τη στελέχωση και λειτουργία του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της Ερώτησης αλλά και τους φόβους που εξέφραζε ο Βουλευτής.

Ο κ. Κόνσολας είχε επισημάνει ότι έχει καθυστερήσει η στελέχωση για τη λειτουργία του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ και είχε αναφερθεί στις φήμες για μετακίνηση προσωπικού από τον ΑΗΣ Σορωνής.

Στην απάντησή της προς τον κ. Κόνσολα η διοίκηση της ΔΕΗ επιβεβαιώνει:

α) Ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα από το ΑΣΕΠ η διαδικασία πρόσληψης 22 θέσεων τεχνικού τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με την προκήρυξη  12Κ/2017.

β) Ότι θα υπάρξει μετακίνηση προσωπικού από τον σταθμό της ΔΕΗ στη Σορωνή.

γ) Ότι θα υπάρξει αξιοποίηση προσωπικού από άλλες μονάδες της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόνσολας είχε θέσει και το ζήτημα νέας προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, με το κριτήριο της εντοπιότητας.

Ως προς αυτό το σκέλος, η Διοίκηση της ΔΕΗ δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για πρόσληψη τακτικού προσωπικού με κριτήρια και εντοπιότητας, μετά τον ακριβή προσδιορισμό των τελικών αναγκών του νέου Σταθμού.

Το παραπάνω, κινείται στα όρια της ασάφειας, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στο παρά πέντε, κυριολεκτικά, της λειτουργίας του νέου εργοστασίου, δεν έχει γίνει ο προσδιορισμός των αναγκών του σε προσωπικό.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση