.

Διαφήμιση

 

User login

Φιλήμονας Ζαννετίδης: «Και ο Άγιος…. φοβέρα θέλει!»

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συγκομιδής των αμπελουργών

Έπρεπε να υπάρξει προσφυγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους εκπροσώπους των παραγωγών και των αμβυκούχων, στον εισαγγελέα, προκειμένου να «συγκινηθούν» κάποιοι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να ασχοληθούν με το σοβαρό αυτό θέμα που απασχόλησε τους αμπελουργούς των νησιών της περιοχής ευθύνης της Περιφέρειας και ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα που υπήρξε πρωϊμότητα τρύγου.

Ο αγώνας του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη με τους εκπροσώπους των παραγωγών, έπιασε τόπο αφού άνοιξε η πλατφόρμα και μάλιστα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ως γνωστόν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης με τους Μιλτιάδη Καρνάβα –Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Έμπωνα, Κώστα Μενεγάκη –Πρόεδρο του Συλλόγου των Αμβυκούχων και τον Μερκούρη Παπαμιχαήλ εκπρόσωπο παραγωγών, κατέθεσαν ενημερωτικό υπόμνημα στον εισαγγελέα Ρόδου, ο οποίος όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα ενήργησε άμεσα.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των παραγωγών αφού ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη χωρίς να αποκλείουν την αξίωση της αποζημίωσης με αγωγές που ενδεχομένως να καταθέσουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι δίπλα στους παραγωγούς μας συνεχώς και υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το… μάρμαρο πάλι το πλήρωσαν οι παραγωγοί μας, που εξαιτίας της καθυστέρησης πέταξαν μεγάλη ποσότητα σταφυλιών.

Ποιος στεναχωρήθηκε;

Ποιος εγγυάται ότι δεν θα ξαναγίνει;

Ποιος θα τους αποζημιώσει;

Έπρεπε να προσφύγουμε στον εισαγγελέα για να γίνει το αυτονόητο;

Επιτέλους αυτή η νοοτροπία και η συμπεριφορά των καρεκλοκεύνταυρων των υπουργείων για τα νησιά, επιβάλλεται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα. Φτάνει πιά!» 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση