.

Διαφήμιση

 

User login

Καματερός: Φοροελαφρύνσεις σε 21 νησιά της Δωδεκανήσου

 Σε συζητήσεις με πολίτες, φορείς και απαντώντας σε ερωτήσεις ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός προβάλλει το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά και το ξεδίπλωμα της νησιωτικής πολιτικής που δίνει προοπτική για άρση των αδικιών.

Ξεχωριστή θέση, και γενική αποδοχή έχουν ως τώρα τα μέτρα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, της βελτίωσης παροχών υγείας, της σχολικής επάρκειας, της υδροδότησης των άνυδρων νησιών κ.α.

Και αυτά δεν είναι παρά μόνο η αρχή όπως χαρακτηριστικά λέει. Το σχέδιο για την νησιωτική πολιτική δεν πρέπει να ανακοπεί. Πέρα από τον ΕΝΦΙΑ που καταργείται σε 19 νησιά της Δωδεκανήσου, ένα άλλο μέτρο είναι οι φοροελαφρύνσεις πέραν των γενικών, ειδικά στα νησιά κάτω των 3.100 κατοίκων.

 21 νησιά της Δωδεκανήσου ωφελούνται με υπαγωγή στον χαμηλότερο συντελεστή φορολογίας εισοδημάτων έως 30.000€, αλλά και άλλες ελαφρύνσεις και απαλλαγές.

Τα νησιά αυτά είναι:

 Πάτμος

 Σύμη

Αστυπάλαια

 Κάσος

Νίσυρος

Τήλος

Λειψοί

 Χάλκη

Καστελλόριζο

Αγαθονήσι.

Τέλενδος

 Ψέριμος

Αρκιοί

Σαρία

 Καλόλιμνος

Γυαλί

Φαρμακονήσι

Μαράθι

Πλάτη

Λέβιθα

Κίναρος

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση