.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης με την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

  Την Δευτέρα 27/01/20 ο Δήμαρχος Χάλκης Κ. Φραγκάκης Ευάγγελος πραγματοποίησε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Κα. Καλογήρου Χριστιάνα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά.

  Βασικοί άξονες της συζήτησης αποτέλεσαν πρώτον ο σημαντικός τομέας της διαχείρισης των απορριμμάτων, τόσο η απομάκρυνση του παλαιού όγκου που έχει συσσωρευτεί, όσο και ο μελλοντικός χειρισμός και σχεδιασμός που απαιτείται για όλα τα μικρά νησιά τα οποία δεν διαθέτουν οργανωμένες δομές ΧΥΤΑ. 

  Στο δεύτερο σκέλος της συζήτησης τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη ύπαρξης δεύτερης μονάδας αφαλάτωσης για το νησί της Χάλκης και η διαδικασία προμήθειας και εγκατάσταση αυτής στο άμεσο μέλλον.

  Τέλος η συζήτηση έκλεισε με την διαδικασία δημιουργίας δικτύων αποχέτευσης και δικτύων υδροδότησης στο Χωριό της Χάλκης,πρωτεύουσας σημασίας ενέργειες οι οποίες πρέπει να δρομολογηθούν ώστε να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι ζωή αυτή η σπουδαία αρχαιολογικής και πολιτιστικής φύσεως τοποθεσία του νησιού. 

  Η Κ. Καλογήρου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν το νησί και υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Δημάρχου και των συνεργατών του για την ποιοτική αναβάθμιση της Χάλκης.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση