.

Διαφήμιση

 

User login

Στην κυριότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το ακίνητο για την κατασκευή του Πολυχώρου

Μετά την υπογραφή του προσυμφώνου, που είχε πραγματοποιηθεί στις 23/12/2020, υπεγράφη το Συμβόλαιο Αγοράς Ακινήτου για την Ανέγερση Πολυχώρου στη Σύρο, το οποίο από σήμερα περιήλθε στην κυριότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η μεταβίβαση του ακινήτου πραγματοποιήθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κας Ευαγγελίας Σοφικίτου - Βεκρή, παρουσία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργου Λεονταρίτη και του Εφημέριου του Καθεδρικού και Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (εκλεγμένου Αρχιεπισκόπου Νάξου και Τήνου), π. Ιωσήφ Πρίντεζη.

Εκτός από το σημερινό πολύ μεγάλο και καθοριστικό βήμα της μεταβίβασης του ακινήτου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ήδη προβεί στο επόμενο βήμα, καθώς από τις 30/12/2020 έχει καταθέσει αίτημα χρηματοδότησης της μελέτης του έργου, με το  ποσόν  των      620.000,00 ευρώ, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σημειωτέον, ότι ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης για την ανέγερση του Πολυχώρου ανέρχεται σε 1.050.000,00 ευρώ.  Την κάλυψη του υπόλοιπου προϋπολογισμού, ήτοι 430.000,00 ευρώ, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει το ποσόν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Editorial

Διαφήμιση