.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Μετά τη δημιουργία του μεγάλου προβλήματος της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας στη Βόρειο Δωδεκάνησο με το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ», τώρα δημιουργείται μείζον ζήτημα στην κεντρική γραμμή όλης της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η υποδοχή του «ΔΙΑΓΟΡΑ» και στη θέση του μας προέκυψε το παλαιό «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο για το Βόρειο Αιγαίο, αλλά προφανώς κατάλληλο για το Νότιο Αιγαίο που είναι και πιο απομακρυσμένο.

Βέβαια στο Β. Αιγαίο ξεσηκώθηκαν άπαντες, πολιτικοί παράγοντες και τοπικές κοινωνίες, και έτσι βρέθηκε η λύση να το αντικαταστήσουν με τον «ΔΙΑΓΟΡΑ» και να στείλουν σε εμάς το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ».

Εμείς δεν θα πούμε κάτι περισσότερο, απλά συνυπογράφουμε την οργισμένη διαμαρτυρία της δυναμικής Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά, η οποία αναφέρει πως,  «το επιτελικό κράτος των Αθηνών έχει αφήσει τα νησιά χωρίς γιατρούς, στο έλεος του Θεού και τώρα τους δίνει ακόμη ένα χτύπημα με την δρομολόγηση ενός παλαιού πλοίο,  που δεν καλύπτει τις ανάγκες των νησιών και τους υποβάλει σε καθεστώς αποκλεισμού».

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συμπατριώτες μας και απαιτούμε από την κυβέρνηση το ελάχιστο που αξίζουν οι νησιώτες και τα νησιά μας: Αξιόπλοα πλοία και γιατρούς και να σταματήσουν πια να υποβαθμίζουν καθημερινά τις ζωές μας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση