.

Διαφήμιση

 

User login

ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: "Πολιτεύομαι με γνώμονα την αληθινή εξυπηρέτηση των πολιτών"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: "Πολιτεύομαι με γνώμονα την αληθινή εξυπηρέτηση των πολιτών με ορθολογισμό και αλήθεια και σε καμιά περίπτωση δεν αποδέχομαι να συμμετέχω σε ένα  αγώνα, που ορισμένοι  εν προκειμένω διεξάγουν, εκτός του αληθινού πεδίου της  μάχης, με άσφαιρα μάλιστα μέσα, μόνο για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών  συμφερόντων"

  • Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, σχετικά με τα όσα ανεγράφησαν τη μη συνυπογραφή, με τους άλλους βουλευτές της Δωδεκανήσου, τροπολογίας για τους απολυμένους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΡ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Από την πρώτη στιγμή στάθηκα στο πλευρό των απολυθέντων εργαζομένων, πρώην υπαλλήλων της ΔΕΥΑ Ιαλυσού με ειλικρίνεια, εντιμότητα, υποδεικνύοντας μάλιστα και τα, κατά την άποψή μου βήματα, που θα οδηγούσαν στην επίλυση του προβλήματος.

  • Συμμετείχα σε όλες τις συναντήσεις και συνεχίζω μοναχικά να δίνω μάχη στα αρμόδια Υπουργεία και στη Βουλή για την αποκατάσταση της σε βάρος τους τελεσθέντος εγκλήματος. 

Η προτεινόμενη τροπολογία με σαφή δήλωση των αρμοδίων Υπουργών δεν μπορεί στη φάση αυτή να γίνει δεκτή.Συνεπώς η συγκεκριμένη τροπολογία άλλα πράγματα εξυπηρετεί και όχι την επίλυση του προβλήματος.

  • Έχω πολιτευθεί με γνώμονα την αληθινή εξυπηρέτηση των πολιτών με ορθολογισμό και αλήθεια και σε καμιά περίπτωση δεν αποδέχομαι να συμμετέχω σε ένα  αγώνα, που ορισμένοι  εν προκειμένω διεξάγουν εκτός του αληθινού πεδίου της  μάχης, με άσφαιρα μάλιστα μέσα, μόνο για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών  συμφερόντων και όχι για την ουσιαστική επίλυση του προβλήματος," 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση